"Ik Hou Je Op De Hoogte"

Kyteman: Een Inspirerende ADHD’er (+Video’s)

20 februari, 2011 | In categorie: Bekende ADHDérs | Tags: ,

Kyteman is de artiestennaam van Colin Benders. Ik ben gegrepen door zijn verhaal om vier redenen:

1.Hij heeft op jonge leeftijd al besloten om iets voor zichzelf te gaan doen. Hij speelde daarvoor in verschillende bandjes. Mensen met ADHD hebben veel talenten, als je deze talenten investeerd in een ander (band, opdrachtgever, werkgever etc) dan zal de derde partij succesvol zijn. Dit kan heel dankbaar zijn maar ik geloof dat je uiteindelijk jouw talent in jezelf moet investeren om echt gelukkig te worden.

2. Zijn mooiste en bekendste nummer “Sorry” heeft hij gemaakt naar aanleiding van één van de dieptepunten in zijn leven. Namelijk liefdesverdriet. Hij verloor de liefde van zijn leven. Als je deze energie kan gebruiken om zoiets moois en gevoeligs te maken dan beschik je over talent en daadkracht om hiermee iets te doen (actie).

3. Hij heeft veel zelfreflectie en weet waar hij voor staat met zijn ADHD bedrading. Hij verloochend zijn gevoel niet en handelt daar ook naar. Hij had voor veel geld zijn hit kunnen blijven spelen maar dit doet hij niet. Hij stopt op zijn moment om gehoor te geven aan zijn gevoel. Dit is niet de makkelijkste weg, maar wel de juiste.

4. Hij is dankbaar. Dankbaar voor de vrijheid zodat hij gelukkig kan worden. Dankbaar voor de mensen om zich heen en behandeld ze met respect, liefde op basis van gelijkwaardigheid.

Bedankt Colin voor je muziek, je openheid en dat je dit alles met ons hebt willen delen.

De Wereld Draait Door: (Interview begint op 40:30)
Get Microsoft Silverlight
Of bekijk de flash versie.

“Sorry”


24 uur met Kyteman:
Get Microsoft Silverlight
Of bekijk de flash versie.


Kyteman’s Hiphop Orkest in concert
Get Microsoft Silverlight
Of bekijk de flash versie.

http://www.kyteman.com/